Videopelipornollakin voi rikastua – pelimodaaja kertoo päivätyöstään virtuaaliseksin parissa

25.06.2019 // Janne Pyykkönen // 2800 sanaa / 15 min.

Pelaajat kaipaavat seksiä osaksi videopelejä vuosi vuodelta avoimemmin. Kun isot firmat eivät vastaa kysyntään, asian hoitavat lopulta peliharrastajat itse.

Haastattelimme The Sims 4:n WickedWhims-seksimodin tekijää, joka tunnetaan vain nimimerkillä Turbodriver. Mies ansaitsee kuukaudessa tuhansia vain sillä, että saa tekoihmiset hikoilemaan ja himoitsemaan.

The Sims on hittipelisarja, jonka menestyksen salaisuus on hyvin yksinkertainen: se kertoo ihmisistä. Melkein 20 vuotta vanhaa pelisarjaa on myyty maailmanlaajuisesti 200 miljoonaa kappaletta, sillä sen pelihahmot eli simit eivät ole suuria sankareita eivätkä kieroja pahiksia. He ovat tuiki tavallisia ihmisiä, joilla on elämä, työ ja perhe. The Sims -pelien tapahtumat eivät sijoitu eksoottisille planeetoille vaan umpiamerikkalaisiin unelmalähiöihin, joissa aurinko paistaa ja pihaa kiertää valkoinen puuaita.

Simeillä on myös tarpeita. Ne haluavat rakastua, syödä, nukkua ja käydä vessassa. Monille pelaajille se ei kuitenkaan riitä. He haluavat, että simit voivat himoita toisiaan ja harrastaa seksiä. Pelintekijöiden käsitys seksistä on heille aivan liian kesy. Ei riitä, että vauvaa tehdessä simit katoavat lyhyeksi hetkeksi heiluvan peiton alle. Ruudulle on saatava sensuroimattomia elimiä ja kunnon jyystöä.

Kyllä, haluan ostaa tämän artikkelin lukuoikeuden!